5-daagse busreis met prachtige concerten en toeristische hoogtepunten. Zing mee met het koor of geniet als luisteraar.

Bezoek samen met Minne Veldman een prachtig deel van Duitsland. Een gebied met een roemruchte historie. Drie prachtige steden waar de voetstappen liggen van Johann Sebastian Bach en andere grote meesters uit de klassieke muziek: Dresden, Leipzig en Weimar. Minne Veldman zal tijdens deze reis een mannenkoor en een gemengd koor dirigeren. En u kunt meezingen! Geef u op om deel uit te maken van het mannenkoor of het gemengd koor, of allebei natuurlijk en beleef de enerverende ervaring om op te treden in de prachtige Dreikönigskirche in Dresden en de Peterskirche in Leipzig. Met organist Bastiaan Stolk als begeleider wordt dit een geweldige belevenis. De bladmuziek en oefenbestanden worden toegestuurd, zodat de te zingen koorpartijen thuis kunnen worden ingestudeerd. Voor vertrek naar Duitsland plannen we 2 gezamenlijke repetities. Wilt u niet meezingen maar wel graag meegenieten? Dat kan natuurlijk ook! Geef u op als luisteraar en reis met ons mee!

Dreikönigskirche Dresden Thomaskirche LeipzigPeterskirche Leipzig5-daagse busreis met prachtige concerten en toeristische hoogtepunten.Zing mee met het koor of geniet als luisteraar.

9 T/M 13 JUNI 2020

Voor meer informatie, klik hieronder om de brochure te bekijken! Wilt u inschrijven, klik dan rechts of helemaal onderaan op INSCHRIJVEN

BijlageGrootte
PDF-pictogram Download hier de brochure!3.61 MB