Koorreis Berlijn

Berlijn, is een wereldmetropool waar geschiedenis is geschreven, heden en verleden vloeien hier in elkaar over. Een bruisende stad, en een stad met prachtige concertlocatie's waar altijd veel publiek bij aanwezig is.

koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn koorreis berlijn

Berlijn is zowel een stad van de pracht en de praal, met de vele monumentale paleizen met de prachtige parken, die de Pruisische koningen hebben nagelaten. Maar ook de stad waar Oost en West bij elkaar kwamen in de koude Oorlog. De Berlijnse Muur en vele monumenten getuigen hiervan nog. Maar ook de getuigen, uit haar duistere verleden als 'Reichshauptstadt' worden niet verstopt maar worden als waarschuwingen ten toon gespreid. Berlijn kent vele gezichten en is daarom een zeer populaire bestemming voor vele koren die juist hier prachtige concerten willen geven. Wij stellen u een dag tot dag programma voor met veel afwisseling, waar ook een leuke bootocht door het centrum van Berlijn niet ontbreekt. Zingen in de Berliner Dom, de Gedächtniskirche, Nikolaikirche (zie foto's hieronder), Rozenkranzbasilika, of in één van de andere concertkerken waarmee wij samen werken, zijn onvergeteijk. Hierbij is belangrijk dat wij aan uw concert publiciteit geven door posters en affiches en mededelingen in de culturele kateren van de Berlijnse kranten, zodat u niet alleen voor eigen aanhang uw concert zult geven. Een middag naar Potsdam, 'met een bezoek aan het 'Hollandische Viertel' dat in de binnenstad ligt, mag ons inziens ook niet ontbreken. Het is een bijzondere ervaring hier in deze stad, een oud-Hollandse binnenstad te zien uit de 17e eeuw. Maar ook een bezoek aan het KZ Sachenhausen, dat slechts een paar kilometer van Berlijn ligt is indrukwekkend. Vele koren geven hier een kort muzikaal eerbetoon en leggen een krans voor de slachtoffers. Kortom een koorreis naar Berlijn kan vele gezichten hebben, wij adviseren u graag bij de invulling van uw programma. We zijn ervan overtuigd, dat ons enthousiasme voor deze bestemming ook op u zal overslaan.

Prijsindicatie:

Prijs p.p. 5 dagen va. € 375,= op basis van een tweepersoonskamer

Inbegrepen:

* Vervoer 5 dagen met Comfort Class touringcar voorzien van extra beenruimte, en toilet

* Vierovernachtingen in drie/viersterrenhotel in Berlijn incl. ontbijt en vier diners

* Organisatie van ten minste twee concerten, incl. promotie, posters en aankondigingen

* Twee excursie's met Nederlandstalige gids(en), Berlijn en Potsdam

* Excursie naar de koepel op de Rijksdag

* Indien gewenst: excursie naar KZ Sachsenhausen (ca. 45 km van Berlijn)

Niet Inbegrepen:

Overige entree's bij excursies, eventueel slotdiner op dag van terugkomst, éénpersoonskamertoeslag,

drankjes tijdens de maaltijden, eventuele extra huurkosten voor een bijzonder concertlocatie

Optioneel boottocht op de Spree door het centrum van Berlijn (va € 8,50)

Prijs is berekend op basis van tenminste 45 deelnemers, minder deelnemers kan invloed hebben op de prijs

koorreis berlijn. Concert in de Nikolaikirche van Potsdam
koorreis berlijn, concert in de Nikolaikirche Potsdam met Wim Magre
koorreis berlijn, concert met Wim Magre en Wilbert Magre op het orgel
koorreis berlijn
koorreis berlijn
koorreis berlijn