koorreis Heidelberg, Worms en Speyer

Heidelberg is de evergreen van het internationale toerisme. We bezoeken het summum van Duitse Romantiek, 'Schloss Heidelberg' waar uw koor een prachtig concert zal geven.

Schloss Heidelbergkoorreis Heidelberg, Worms en Speyer[binnenplaats van het slot Heidelberg][Alte Brücke Heidelberg] Reusachtig wijnvat in het slot van Heidelberg][Binnenstad van Heidelberg]koorreis Heidelberg, Worms en Speyer[Chr. Heiliggeistkirche in Heidelberg][Heiliggeistkirche, Concertkerk][Grootste Romaanse kerk ter wereld, de Dom van Speyer][Hier geeft u een concert][interieur van Dom van Speyer][marktplein van Speyer][Grote publieke belangstelling voor concert in Speyer][Dom van Worms ][De Dom van Worms, waar u een concert geeft][Excusie naar de Rijn, met boottocht][excursie naar de Loreley][Een romantische streek rondom Heidelberg]

Er zal nog lang nagesproken worden over de verschillende akoestiek tussen de Dom van Worms en de Dom van Speyer, want in beide kerken zal uw koor een concert geven. Twee Keizerlijke Domkerken uit de 11e eeuw, nauw met elkaar verwant maar ieder toch heel anders. De Dom van Worms is een ranke, slanke hoge Romaanse Pijlerbasiliek, en de Dom van Speyer, de grootste Romaanse Dom van de wereld ! Immens, pompeus en machtig. Zingen in deze kerken beloofd een onvergetelijke gebeurtenis.

Na het concert bezoeken we uitgebreid de “Nibelungenstadt” Worms, en maken kennis met de rijke historie van Speyer.

Met de Nederlandstalige gids maken we een excursie door Heidelberg. We bezoeken het slot, en geven hier een mooi concert. Na het diner gaan we inzingen voor het concert dat u in de ev. Heiliggeistkerk zult geven. Vele toeristen zullen genieten van de zangkunst. Wij zorgen voor de promotie van uw concert. Posters en affiches, en aankondigen in de plaatselijke krant. Vanuit Heidelberg bezoeken we een van de mooiste gedeelten van de Rijn, de Lorely Rots, bekend van de Nibelungen saga. Dit nodigt natuurlijk uit voor een boottocht over de Rijn met 'Kaffee und Kuchen'. Vele excursies,een luxe viersterrenhotel, met degelijke maaltijden, en drie prachtige concerten, Heidelberg is niet voor niets een topper.

Prijsindicatie: Prijs p.p. 3 dagen va. € 219,= en 4 dagen va. € 279,=

Inbegrepen:

Viersterrenhotel met ontbijt en diners (halfpension)

Vervoer met Comfort Class (extra been ruimte)

Drie concerten incl. promotie

Excursieprogramma met gids