Koorreis Luxemburg

Een koorreis naar Luxemburg spreekt tot de verbeelding, prachtige natuurschoon, pittoreske stadjes, oude kerken, en burchten en een gezellig centrum in Luxemburg-stad. En dat helemaal op een paar uur rijden van Nederland en Vlaanderen.

Koorreis LuxemburgKoorreis LuxemburgKoorreis LuxemburgKoorreis LuxemburgKoorreis LuxemburgKoorreis LuxemburgKoorreis LuxemburgKoorreis LuxemburgKoorreis LuxemburgKoorreis LuxemburgKoorreis LuxemburgKoorreis Luxemburg

We zingen in de Kathedraal 'Notre Dame' van Luxemburg, en geven een concert in de basiliek van Echternach, bij het graf van Willibrordus, onvergetelijk en mooi. Uw concert wordt uitgebreid aangekondigd, met posters en Leaflets. Ook zullen we de plaatselijke krant inlichten. Naast deze concerten, bezoeken we het kasteel in Vianden, sinds 1417 het Stamslot van Nassau, dat in 1530 ook het prinsdom Oranje verwierf. Het slot is helemaal gerenoveerd, en de geschiedenis van het Huis 'Oranje- Nassau' wordt prachtig gedocumenteerd, uiteraard in het Nederlands. Wellicht mogen we in de Ridderzaal het Wilhemus ten gehore brengen, een goede gelegenheid, zo lijkt ons. Het slot van Vianden kunnen we bereiken met een kabelbaan, wel zo geruststellend, als je dit Slot zo hoog op een berg zit liggen!

Wellicht gaan we ook nog zingen in de prachtige kerk van Dudelange, waar een werkelijk fenominaal 'Stahlhuth-Jann' orgel staat. Organist en de toehoorders zullen helemaal in verrukking raken!

Een koorreis naar Luxemburg belooft een rustige en ontspannen reis te worden met mooie concerten en zangmomenten, veel natuurschoon, en een leuke en interessante excursie naar het Slot Vianden, Stamslot van Nassau.

Prijs p.p. 3 dagen va. € 225,= op basis van een tweepersoonskamer

Inbegrepen:

* Vervoer 3 dagen met Comfort Class touringcar voorzien van extra beenruimte, en toilet

* Twee overnachtingen in drie of viersterrenhotel in Luxemburg incl. ontbijt en twee diners

* Organisatie van ten minste twee concerten o.a. in de Notre Dame van Luxemburg en de Basiliek van Echternach, incl. promotie, posters en aankondigingen in de lokale krant, wellicht nog een extra avondconcert in Dudelange wanneer de tijd dit toe laat.

* Excursie naar het Slot Vianden, inclusief entree en kabelbaan.

Niet Inbegrepen:

Overige entree's bij excursies, eventueel slotdiner op dag van terugkomst, éénpersoonskamertoeslag,

drankjes tijdens de maaltijden, eventuele extra huurkosten voor een bijzonder concertlocatie

Prijs is berekend op basis van tenminste 45 deelnemers, minder deelnemers kan invloed hebben op de prijs