Koorreis Maastricht en Aken

Maastricht, historische panden en hippe design-winkels. Statige kerken en avontuurlijke grotten. Terrassen vol gezelligheid. Wijdse pleinen en indrukwekkende concertlokaties. Aken de oude Keizerstad met de magische Dom, ook hier zult u tijdens uw koorreis een concert geven.

Koorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en AkenKoorreis Maastricht en Aken

Een koorreis naar Maastricht, zingen in de St. Servaas op het Vrijthof en in de Onze Lieve Vrouwe Basiliek. Twee tempels van zangkunst, met een geweldige akoestiek. Of liever in de St. Janskerk, gebroedelijk gelegen naast de Servaas. Maar we hebben ook voor menig koor een mooi concert in de muziekkiosk op het Vrijthof georganiseerd. U kent die locatie vast wel van de concerten in Maastricht van Andre Rieu.

Naast de zeer goede concertlocaties in Maastricht en Valkenburg (bijvoorbeeld in het Romeins gedeelte van de Gemeente Grot, waar Rieu destijds zijn concert gaf voor Koningin Beatrix) organiseren we een leuke stadsexcursie, met keuze uit verschillende thema's of bezoeken de St. Pietergrotten. Een excursie door het Heuvelland met een pauze en zangmoment bij de Amerikaanse Begraafplaats Margraten of Henri Chapell (in Belgie). Deze excursie voert ons via Vaals, met een bezoek aan het Drielandenpunt, naar de oude Keizerstad Aken. In de Dom van Aken geeft u een concert. Na het concert dineren we in het centrum van Aken. Op de laatste dag van deze driedaagse koorreis keren we op het einde van de middag weer huiswaarts. Een driedaagse concertreis naar Maastricht en Aken is een concertreis naar een stukje buitenland in eigen land.

Prijsindicatie:

Prijs p.p. 3 dagen va. € 235,= op basis van een tweepersoonskamer (prijs o.b.v. prijspeil 2019)

Inbegrepen:

* Vervoer 3 dagen met Comfort Class touringcar voorzien van extra beenruimte, en toilet.

* Twee overnachtingen in driesterrenhotel incl.ontbijt.

* Twee keer driegangendiner, op de eerste en de tweede dag.

* Organisatie van tenminste twee concerten, bijvoorbeeld in de St. Servaasbasiliek en/of Onze Lieve Vrouwe Basiliek en zangmoment van ca. 20 minuten in de

Dom van Aken.

* Organisatie van de diverse excursies tijdens uw verblijf .

Niet Inbegrepen:

Overige entree's bij excursies, eventueel slotdiner op dag van terugkomst, de toeslag voor een éénpersoonskamer.

Boottocht op de Maas.

Prijs is berekend op basis van tenminste 45 deelnemers, minder deelnemers kan invloed hebben op de prijs

Als deze concertreis u aanspreekt, laat het ons even weten.