Koorreis Rome

Optredens in de St. Pieter, de Friezenkerk, de Santa Andrea Della Valle, zijn altijd onderdeel van een koorreis naar de 'Eeuwige Stad'

Koorreis RomeKoorreis RomeKoorreis RomeKoorreis RomeKoorreis RomeKoorreis RomeKoorreis RomeKoorreis RomeKoorreis RomeKoorreis RomeKoorreis RomeConcert in de St. Pietersbasiliek Rome Moderato CantabileConcert in de st. Pieter te Rome Moderato CantabileSopraan Nana Tchikinashvili zingt met haar koor in de Santa Andrea Della Valle Concert in de Santa Andrea Della Valle Concert in de Friezenkerk Koorreis Rome

Van een koorreis naar Rome maken we iets bijzonders. We hebben al voor diverse koren het mogelijk gemaakt dat zij medewerking verlenen aan een officiele Eucharistie viering in de grote Sint Pieterbasiliek major. Het is voor ieder lid en voor uw dirigent een onvergetelijk moment wanneer uw koor in deze kerk wordt aangekondigd en na afloop van de dienst bedankt wordt voor uw zangkunst ter ere van Onze Heer. Naast dit optreden geeft uw koor een concert in de Friezenkerk welke direct naast het St. Pietersplein ligt. Uw laatste optreden zal, het opluisteren van de eucharistieviering in de Santa Andrea Della Valle zijn. Een prachtige barokke kerk in het hart van Rome. Tip: Menig koor grijpt het bezoek aan het Pantheon aan, om in deze kerk spontaan enkele liederen te zingen. De aanwezige toeristen reageren met een spontaan applaus, en zelfs de 'bewaking' in de kerk staat te genieten van uw concert. Deze concerten in de 'Eeuwige Stad' is een 'once in a lifetime' ervaring voor uw leden en uw dirigent.

Naast uw optredens orgniseren wij diverse excursies waar natuurlijk een bezoek aan het Vaticaans Museum, met de Sixtijnse Kapel, niet zal ontbreken. Van de lange wachtrijen zult u geen last hebben, u wordt direct naar de entree geleid door onze gidsen. We bezoeken in Rome met onze gids alle highlights van de stad, zowel de klassieke bezienswaardigheden zoals het Colosseum, het Forum Romanum, Castel de Angelo, en Pantheon, maar ook de de Trevifontijn, Piazza Navonna, Spaanse Trappen, Villa Borghese, Baseliek van Santa Maria Maggiore, Sint Paulus buiten de Muren, Basiliek van Santa in Trastevere, de Basiliek Sint-Jan van Lateranen en nog veel meer. In Rome komt uw koor oren en ogen te kort. We logeren in een drie of viersterrenhotel in of nabij het centrum van Rome. Rome is met name een vliegbestemming, dus wij regelen niet alleen uw vervoer in Rome zelf maar ook uw transfers in Nederland naar de luchthaven en terug.

Drie onvergelijke concerten in Rome, en een onvergetelijk excursie programma is een hoogtepunt zijn voor elk koor.

In de Slideshow en in de fotogallery (onder) ziet u enkele foto's van Moderato Cantabile o.l.v. Nana Tchikhinashvili dirigent en altsopraan, tijdens concerten in de Sint Pietersbasiliek, de Friezenkerk en in de Santa Andrea Della Valle in Rome.

Concert in de Friezenkerk in Rome
Koorreis Rome Concert in de St. Pieterbasiliek: Moderato Cantabile o.v.l. Nana Tchikhinashvili
Concert in de Santa Andrea Della Valle, Sopraan Nana Tchikhinashvili met het Byzantijns MK Friesland
Koorreis Rome
Koorreis Rome groepsfoto in de St. Pieter na het concert
Concert in de Friezenkerk Moderato Cantabile o.l.v. Nana Tchikhinashviliorreis Rome
Concert in de St. Pieter, de toegift na het concert:  Moderato Cantabile o.l.v. Nana Tchikhinashvili
Concert in de st. Pieter, onder het koororgel, koor: Moderato Cantabile o.l.v. Nana Tchikhinashvili
Nana Tchikhinashvili,  altsopraan en dirigant in concert