Koorreis Wenen

Wenen is voor elke muziekliefhebber iets bijzonders. Dit geldt ook voor ons. Muziek zit hier in elke vezel. Wenen biedt zoveel mogelijkheden voor het geven van een onvergetelijke concert, dat wij u daarom 'moeten' adviseren, bij het kiezen van de juiste concertlocaties. Belangrijke voorwaarde voor een geslaagd concert is namelijk, dat er veel toehorens aanwezig zijn. Dat is onze menig! Wij durven u te garanderen dat dit het geval zal zijn!

Koorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis WenenKoorreis Wenen

Een mooi concert in de Sankt Stephansdom is bij ons, steevast onderdeel van het reisprogramma. Maar ook, een middagconcert in een grote barokke “entourage”, in het toeristisch centrum, waar popelende toeristen zitten te wachten op hun gratis concert. Dit is eveneens een vast onderdeel van het programma. En natuurlijk een “chic” avondconcert in gepaste kleding. Dit mag ons inziens ook niet ontbreken. Dit concert wordt door ons, al enkele maanden vooraf aangekondigd en is voorzien van veel publiciteit. Maar wij raden u ook aan om uw de koorreis naar Wenen helemaal compleet te maken door het bijwonen van een “Echte Weense Avond” vol muziek. Wij organiseren dit zonder extra kosten.

Wij reizen naar Wenen met een tussenstop in Beieren, waar we overnachten. Na het ontbijt rijden we naar het Benedictijnenklooster Stift Melk. De Nederlandse gidsen geven een rondleiding door het barokke en rijke klooster. Het zijn tenslotte geen Franciscanen! We sluiten deze excursie af met één uur durend concert in de grote kloosterkerk, waar een uitmuntend orgel het koor zal begeleiden. Na dit bezoek rijden we naar Schloss Schönbrunn, en vervolgens naar ons viersterrenhotel in Wenen, waar we gaan dineren, en daarna....is het tijd is voor een drankje in de gezellige bar.

In de komende dagen zullen we vele concerten geven, en genieten van de excursies (altijd met Nederlandstalige gidsen). We rijden op de laatste dag in één keer terug naar Nederland, ja ...dit is mogelijk naar onze ervaring.

Prijs p.p. 5 dagen va. € 435,= op basis van een tweepersoonskamer (prijs o.b.v. prijspeil 2019)

Inbegrepen:

* Vervoer 5 dagen met Comfort Class touringcar voorzien van extra beenruimte, en toilet

* Overnachting driesterrenhotel in Zuid-Duitsland met ontbijt en diner.

* Drie overnachtingen in viersterrenhotel in Wenen, met ontbijt en diner

* Organisatie van ten minste drie concerten, in de Kloosterkerk Stift Melk, Sankt Stephansdom, een middagconcert in een concertkerk in het centrum van Wenen en avondconcert in Magaretenkirche en indien gewenst diverse georganiseerde zangmomenten, bv. in Schloss Schönbrunn. De concerten zijn incl. promotie, posters en aankondigingen

* Excursies met Nederlandstalige gids(en), met alle Highlights van Wien,

* Avond rondrit en/of vervoer naar het bijwonen van een Weense avond

Niet Inbegrepen:

Overige entrees bij excursies, eventueel slotdiner op dag van terugkomst, éénpersoonskamertoeslag,

drankjes tijdens de maaltijden, eventuele extra huurkosten voor een bijzonder concertlocatie

Prijs is berekend op basis van tenminste 45 deelnemers, minder deelnemers kan invloed hebben op de prijs

Gemengd Koor Groot Veluwe o.l.v. Wim Magré in dt Stephansdom in Wenen
Koorreis Wenen
zingen in de Stephansdom Wenen
Koorreis Wenen, zingen in de Stephansdom Wenen
Koorreis Wenen, zingen in de Stephansdom Wenen
Koorreis Wenen
Groot samengesteld Koor zing o.l.v. Martin Mans in Votiv Kirche Wenen
Koorreis Wenen, concert in de Kapuzinerkirche centrum Wenen
Koorreis Wenen, Avondconcert in de
Koorreis Wenen
Koorreis Wenen
Koorreis Wenen
Koorreis Wenen, concert in de Stiftkirche
Koorreis Wenen
Koorreis Wenen